’The Greatest Showman’ vises i Tisvilde Bio i uge 4. Pressefoto
’The Greatest Showman’ vises i Tisvilde Bio i uge 4. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Møllehave og Showman i biografen

Dokumentar om Møllehave og ’The Greatets Showman’ kommer i Tisvile Bio'The Greatest Showman' og Møllehave kommer til i Tisvilde Bio i uge 4.

Fem år efter 'Les Misérables er Hugh Jackman tilbage i en syngende hovedrolle som cirkuskongen Phieneas Taylor Barnum i 'The Greatest Showman' instrueret af Michael Gracey.

Ambitionerne er store, men inden han kan slå sig op som cirkuskonge, må han som søn af en fattig skrædder leve på gaden og hutler sig gennem tilværelsen i 1800-tallets USA. Han bliver gift med en rigmandsdatter meget mod forældrenes vilje, og parret må leve i en utæt lejlighed i New York, hvor han skaffer midler til dagen og vejen som bogholder.

Filmen vises fra 25. til 28. januar klokken 20 og 27. januar klokken 16.


Portræt af Møllehave

I samarbejde med Gribskov Folkeuniversitet vises portrætfilmen om Johannes Møllehave 'Hellere forrykt end forgæves' 24. januar klokken 19.30. Møllehave elsker at tale og fortælle, og i Peter Klitgaards film er mikrofonen åben, så den livskloge mand kan tale frit om livets små og store spørgsmål. Mads Egmont Christensen indleder og vil efterfølgende styre debatten.

Filmen vises også uden introduktion og debat 26. januar klokken 15.


Publiceret: 26. Januar 2018 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov