Kommunalvalg 2017
"Vi håber at vi med livestreaming af dette og kommende debatmøder, kan skabe en debat hvor flere er med - til gavn for demokratiet og en sund debat," skriver redaktør Jesper Gisli i denne uges leder om de kommende debatmøder der livestreames på facebook. Arkivfoto: David Foli.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Leder: Lad mig komme med et brag af en nyhed - politikere ved ikke alt

Af redaktør Jesper Gisli 

Lad mig straks komme med et brag af en nyhed.

Ja, det er vel nærmest 'breaking news':

Politikere ved ikke alt.

Meget, men ikke alt. Og derfor skal politikerne ind imellem inspireres med ny viden og input fra folk, der hver dag har hænderne i mulden, har hovedet begravet i bestemte emner, eller fra folk der brænder for det, de hver dag arbejder med eller drømmer om. Inspiration fra virkeligheden, vil nogen måske udtrykke det. Og her kommer du ind i billedet.

I denne uges avis lyder startskuddet til de sidste 35 dages valgkamp, inden der skal stemmes til kommunalvalget tirsdag d. 21. november.

35 dages slutspurt hvor vi i denne uge tager hul på det første af tre valgtemaer her i Ugeposten: 'Gribskov i udvikling'

Fra side 8 til side 35 har vi masser af inspiration til politikerne og til læserne.

'Gribskov i udvikling' handler om at fremhæve, hvad vi er bedst til her i Gribskov, hvad vi skal leve af i fremtiden, hvordan vi bedst skaber arbejdspladser og indtægter, tiltrækker tilflyttere og skaber et hverdagsliv, der glæder og gavner og skaber liv for os alle.

'Gribskov i udvikling' er et fokus på nutiden og fremtiden, og vi har valgt en række vidt forskellige emner at fokusere på - alt sammen til inspiration og derefter til debat.

For når avisen er læst, skal vi debattere og vende og dreje idéer og tanker. Sammen.

På Ugepostens facebookside vil vi fra i dag og den næste uges tid debattere alle emnerne, og også alle de emner vi ikke har berørt i avisen, men som du finder vigtige.

I en uge vil debatten rulle på nettet, og vi samler det hele op i næste uges udgave af Ugeposten og på vores facebookside, og ikke mindst efterfølgende på et debatmøde i Kulturhavn Gilleleje.


Debatmøde om ’Gribskov i udvikling’ livestreames på Facebook

Torsdag d. 26. oktober kl.19-21 inviterer Ugeposten nemlig alle til debatmøde om 'Gribskov i udvikling'.

Her inviterer vi eksperter, folk med konkrete erfaringer og en række politikere til at deltage i et 'flydende panel', hvor deltagerne skiftes ud løbende.

Sammen skal de debattere 'Gribskov i udvikling', og som noget nyt vil vi livestreame debatmødet på vores facebookside, så du hjemmefra, på farten eller mens ungernes madpakker smørres, kan følge med i debatten, og blande dig hvis du vil.

Vi håber at vi med livestreaming af dette og kommende debatmøder, kan skabe en debat hvor flere er med - til gavn for demokratiet og en sund debat.

Velkommen i Ugeposten, der i denne uge byder på 72 sider - naturligvis med mere og andet end kommunalvalg.

God fornøjelse.


Publiceret: 17. Oktober 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt