Musik i Lejet er garant for gode fotos. Musik, masser af alkohol og glade mennesker gør det svært ikke at have en fest. I år var ingen undtagelse. Et et festivalens højdepunkter var det populære danske band Turboweekends afskedskoncert. Her blev trøjen og alle hæmninger kastet over bord fra forsanger Silas Bjerregaard, band og publikum.

Musik i Lejet er garant for gode fotos. Musik, masser af alkohol og glade mennesker gør det svært ikke at have en fest. I år var ingen undtagelse. Et et festivalens store højdepunkter var det populære danske band Turboweekends afskedskoncert. Her blev trøjen og alle hæmninger kastet over bord fra forsanger Silas Bjerregaard, band og publikum.

DEBAT: Undskyld, hvis jeg har stødt nogen

Af
Jan Tørslev Simon

Hovedgaden 13 st. tv.

3220 Tisvildeleje

Debat Det er godt Helle, du korrigerer mig og fortæller, I hedder Tisvilde lokalråd. At jeg godt ved, at i både lokalrådet og Grundejerforeningen er der både fastboende og landliggende, kan du jo ikke vide, da jeg i mit indlæg gik efter sommerhus ejerne, det er en fejl fra min side. Men ud fra den debat, jeg har fulgt i de sidste 4–5 år, virker det, som om det mest var de landliggende, der havde et problem med Musik i Lejet, for de fastboende, jeg kender, rejser væk i uge 29, hvis MIL ikke er lige dem.

Jeg skrev jo, at det var provokerende, og jeg undskyldte også for dette, måske skulle det være indledt med, at jeg kan fejle: Jeg er bare et menneske. Men hvis jeg har såret nogle mennesker, så undskylder jeg gerne her for mine lidt dumsmarte bemærkninger. Jeg skrev med et glimt i øjet, hvilken læserne ikke kan se. Så igen undskyld.

Jeg påskønner skam da også, at I kaldte til borgermøde. Men sætter spørgsmålstegn ved, om det ikke er 10 år for sent, da MIL er vel en fast tradition allerede efter så mange år på banen, lige såvel som billedfestivalen, kildemarked osv.

Men fint nok: ”bedre sent end aldrig”, og jeg håber, at I har et godt møde. Jeg kommer ikke, da jeg mener, det er for sent med et møde omkring MIL for og imod.

Ja, I holder sammen på byens arrangementer mm, i forhold til byens beboere og landliggende, det er fint og respektfuldt gjort. At så Musik i Lejet og de mennesker, der ikke er positive over for MIL, endelig kan blive hørt til et borgermøde, som I har kaldt til, synes jeg er et positivt træk. Så vi bliver fri for disse her debatter om MIL for og imod, og I så agerer ud fra det I finder ud af, og én gang for alle lukker debatten om MIL, for at være lidt naiv.

Meget er blevet sagt af usandheder, både dem der er imod og dem der er for, og manipuleret hinandens udsagn, så jeg håber, at vi så i så fald kan få en saglig debat fremover, hvis det skulle være nødvendig.

Publiceret 02 February 2019 10:00