Checken på 49.480,06 kr. blev modtaget af Gilleleje Fodboldklubs U13- og U15-piger. Privatfoto

Checken på 49.480,06 kr. blev modtaget af Gilleleje Fodboldklubs U13- og U15-piger. Privatfoto

Stor pengegave til fodboldklubben

sponsorat Lige inden jul modtog Gilleleje Fodboldklub en julegave i form af en check på næsten 50.000 kr. fra OK Plus Gilleleje.

"Tilgangen af blandt andet vores pigehold er en del af den positive udvikling, Gilleleje Fodboldklub har været igennem de seneste tre-fire år, hvor der er kommet nye ungdomshold til hvert eneste år," fortæller klubbens formand, Stefan Mogensen i en pressemeddelelse.

Gilleleje Fodboldklub er ganske aktive med blandt andet et hold af U13- og U15-piger, som blev etableret for 15 måneder siden og allerede er oppe på mere end 30 spillere i truppen.

"De frivillige omkring holdet har lagt en kæmpe indsat i at få dette hold op at køre, og det er lykkedes over alt forventning. Ud over pigeholdet er der de seneste år desuden oprettet et hold for de yngste spillere, der er født i 2013 eller 2014, et U17-hold og endelig et Old Masters-hold, som er for spillere over 65 år, så klubben spænder meget bredt, hvor den yngste spiller er fire år og den ældste er 83. Det er vi meget stolte af," siger formanden.

Pengene fra OK Plus Gilleleje skal bruges til en bred træneruddannelse samt nogle mål til de mindste spillere.

jbe

Publiceret 21 January 2019 11:30

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl