Arkivfoto: John Jessen Hansen

DEBAT: Dét er ihvertfald ikke respekt

Af
Annie Thomsen

Gilleleje Strandvej 13

3250 Gilleleje

Kommentar til Natasha Stenbo Enetoft (V) byrådsmedlem Respekterer borgmesteren borgerene og byrådet:

Det er ialtfald ikke respekt for borgerne at invitere 7 personer til møde med dagsorden "politisk" erstatning til naboer i byggeskandalen østre Alle 53 når det kan dokumenteres kommunen havde begået alvorlige fejl, og alle ved fejl og overgreb står så meget i kø, og dokumentation var medbragt. Udvalgsformand Pernille (Søndergård fra Nyt Gribskov, red.) og viceborgmester Bo (Juul fra Socialdemokratiet, red.) mødte begge op fuldstændig uforberedet på anledningen, og uden at have lyst til at sætte sig ind i den fremlagte dokumentation.

Pernille henvendte sig til de to jurister for at få bekræftet at der ikke kunne betales erstatning når Statsforvaltningen i 2013 havde/var "narret" til at givet kommunen medhold i byggetilladelsen var lovlig. Det var den lige til tidligere udvalgsformand Morten Ulrik Jørgensen 2016 i forbindelse med udbetaling på 400.000 kr. til bygherre, dels for erstatning for ændring af kviste bygherre ikke havde krav på, offentliggjorde at der var fejl i byggetilladelsen, og det blev ordnet politisk og skulle være holdt hemmeligt Det skete angiveligt fordi kommunen havde glemt nabohøring, så her lukkede de munden på bygherre, ved at lovliggøre et hammerende ulovligt byggeri og snyder naboerne for nedrivning/erstatning .

Læs det oprindelige citat fra Frederiksborg Amtsavis her

Men det værste ved mødet var Pernille fik lov at slutte sagen efter en helt anden dagsorden, end den Borgmesteren havde indkaldt til og han efterfølgende gav hende medhold i vi ikke kunne få et erstatningsmøde med 2 for kommunne der havde evner og lyst til at sætte sig ind i sagen og sammen med Advokat Karoly Nemeth (Det er så anden gang han afvises, men han kunne få lov at ringe) og mig, som i alt beskeden hed igennem over 2 år har sat mig ind i "mishandling af naboerne fra 2010 og det fortsætter. Mødet 1.3.2018 var det værste jeg i min tid i det offentlige har været udsat for, (Bo og Pernille var mest optaget af deres telefoner) og når Anders Gerner Frost så ikke trådte i karakter og fortalte Pernille og Bo hvem der er Borgmesteren, og holdt sig til dagsorden er vi jo rent til grin for vores egne penge og tid, og det er virkelig respekt løst.

En orm gnaver, må denne sag ikke genoptages fordi som Jannich Petersen påpeger, har Ng og S alene ansvar de har ialtfald stemt sammen med Jan Ferdinandsens faste flertal for at lovliggøre et hammerende ulovligt byggeri uanset borgmesteren har udtalt at hans job og uddannelse giver hjemmefordel og hans ønske er at være ansvarlig politikker Bo Jul kan jo også som landmåler se det ulovlige byggeri ikke er plant med hverken naboer eller vej som den officelle byggetilladels siger.

Publiceret 16 August 2018 15:30

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.