DEBAT: Dét er ihvertfald ikke respekt

Af
Annie Thomsen

Gilleleje Strandvej 13

3250 Gilleleje

Kommentar til Natasha Stenbo Enetoft (V) byrådsmedlem Respekterer borgmesteren borgerene og byrådet:

Det er ialtfald ikke respekt for borgerne at invitere 7 personer til møde med dagsorden "politisk" erstatning til naboer i byggeskandalen østre Alle 53 når det kan dokumenteres kommunen havde begået alvorlige fejl, og alle ved fejl og overgreb står så meget i kø, og dokumentation var medbragt. Udvalgsformand Pernille (Søndergård fra Nyt Gribskov, red.) og viceborgmester Bo (Juul fra Socialdemokratiet, red.) mødte begge op fuldstændig uforberedet på anledningen, og uden at have lyst til at sætte sig ind i den fremlagte dokumentation.

Pernille henvendte sig til de to jurister for at få bekræftet at der ikke kunne betales erstatning når Statsforvaltningen i 2013 havde/var "narret" til at givet kommunen medhold i byggetilladelsen var lovlig. Det var den lige til tidligere udvalgsformand Morten Ulrik Jørgensen 2016 i forbindelse med udbetaling på 400.000 kr. til bygherre, dels for erstatning for ændring af kviste bygherre ikke havde krav på, offentliggjorde at der var fejl i byggetilladelsen, og det blev ordnet politisk og skulle være holdt hemmeligt Det skete angiveligt fordi kommunen havde glemt nabohøring, så her lukkede de munden på bygherre, ved at lovliggøre et hammerende ulovligt byggeri og snyder naboerne for nedrivning/erstatning .

Læs det oprindelige citat fra Frederiksborg Amtsavis her

Men det værste ved mødet var Pernille fik lov at slutte sagen efter en helt anden dagsorden, end den Borgmesteren havde indkaldt til og han efterfølgende gav hende medhold i vi ikke kunne få et erstatningsmøde med 2 for kommunne der havde evner og lyst til at sætte sig ind i sagen og sammen med Advokat Karoly Nemeth (Det er så anden gang han afvises, men han kunne få lov at ringe) og mig, som i alt beskeden hed igennem over 2 år har sat mig ind i "mishandling af naboerne fra 2010 og det fortsætter. Mødet 1.3.2018 var det værste jeg i min tid i det offentlige har været udsat for, (Bo og Pernille var mest optaget af deres telefoner) og når Anders Gerner Frost så ikke trådte i karakter og fortalte Pernille og Bo hvem der er Borgmesteren, og holdt sig til dagsorden er vi jo rent til grin for vores egne penge og tid, og det er virkelig respekt løst.

En orm gnaver, må denne sag ikke genoptages fordi som Jannich Petersen påpeger, har Ng og S alene ansvar de har ialtfald stemt sammen med Jan Ferdinandsens faste flertal for at lovliggøre et hammerende ulovligt byggeri uanset borgmesteren har udtalt at hans job og uddannelse giver hjemmefordel og hans ønske er at være ansvarlig politikker Bo Jul kan jo også som landmåler se det ulovlige byggeri ikke er plant med hverken naboer eller vej som den officelle byggetilladels siger.

Publiceret 16 August 2018 15:30

SENESTE TV