DEBAT:

Vi står stadigvæk til rådighed, Kim Valentin

Af Allan Nielsen,
formand, Gribskov Lærerkreds.
Rie Hestehave,
FOA Nordsjælland.
Dorte Ellegaard,
BUPL Nordsjælland.

Åbent brev til Kim Valentin:
De faglige organisationer, Gribskov Lærerkreds, BUPL Nordsjælland og FOA Nordsjælland har med interesse fulgt debatten på Ugepostens hjemmeside i forlængelse af Bettina Sølvers debatindlæg.
I efteråret 2016 var der en heftig debat omkring Gribskov Kommunes budget, hvor de faglige organisationer debatterede med politikerne om konsekvenserne af det første vedtagne budget.
I den forbindelse afsendte de tre faglige organisationer en formel forhandlingsbegæring stilet til Borgmesteren for at drøfte konsekvenserne af budgettet og de faglige organisationers fremtidige samarbejde med Borgmesteren og Gribskov Kommune.
Som faglige organisationer er det af yderste vigtighed at vi er troværdige og denne troværdighed anfægtede borgmesteren i det offentlige rum ved at blive citeret for at sige: “der flyver nogle vilde tal rundt fra især BUPL”. Dette på trods af at de faglige organisationer gennem hele forløbet afstemte tal og konsekvenser med kommunens administration.
Desværre ville du Kim Valentin ikke mødes med os. Du sendte din kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen i stedet til et møde, der fandt sted i januar måned. Altså 2 måneder efter dit angreb mod vores troværdighed. Og vi har stadig ikke fået et dementi eller en undskyldning fra dig.
Nu kan vi på Ugepostens facebookside følge med i, at du Kim Valentin og andre Venstrefolk stadig sår tvivl om de reelle konsekvenser af det første budget der blev vedtaget.
Måske havde du og de andre Venstrefolk i Ugepostens facebooktråd haft andre synspunkter, hvis du havde respekteret de faglige organisationer forhandlingsbegæring og var indgået i en konstruktiv dialog.
Gribskov Lærerkreds, FOA Nordsjælland og BUPL Nordsjælland stiller sig fortsat til rådighed hvis Borgmesteren ønsker at indgå i en dialog om budgettets konsekvenser og de faglige organisationers fremtidige samarbejde med Borgmesteren og Venstre.

Publiceret 14 May 2017 23:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV