DEBAT:

Motorvej hele vejen til Helsinge

Af
Af Bent Hansen

Venstre. ByrådskandidatFor at få succes med skabe vækst i vores kommune, blandt andet via de nye boligområder, er det rigtig vigtigt, at vi fortsat arbejder for, at få etableret Hillerødmotorvejen, gerne en Helsingemotorvej, så transporttiden minimeres, til og fra Gribskov.
Vi skal passe på at det hele ikke bare ender med en VVM forundersøgelse, af vejen mellem Allerød og Hillerød, som netop er vedtaget af folketinget. Det praktiske arbejde skal i gang så hurtigt som muligt. Det må ikke trække ud i det uendelige.
En måde hvorpå vi i Gribskov, kan presse på er, at udvide rundkørslen, ved Kæderup/Helsinge, med et ekstra spor, så man ikke skal holde i en lang kø når turen går nordpå om eftermiddagen, hjem fra jobbet eller på vej i sommerhuset som her dagen før St. bededag, hvor køen strakte sig helt tilbage til Hillerød.
Når vi i Gribskov selv bidrager med denne løsning sender vi et kraftigt signal til Folketinget om at vi virkelig mener det med motorvejen helt til Helsinge. Vi har brug for praktiske løsninger.

Publiceret 14 May 2017 23:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Ugeposten Gribskov
SENESTE TV