DEBAT:

Hvem skal nu betale? Det skal pensionisterne!

Af Maja Stasel,
Præstevænget 13,
Helsinge

TYVERI OG HÆRVÆRK: Hvem skal betale, når "søde" unge mennesker har ødelagt og molestreret vores el-scootere? Det skal vi, de arme pensionister, der er afhængige af el-scootere og skal betale mellem 1.300,- og 8.000,- når disse unge har haft stjålet vores el-scootere, ødelagt låsen, eller andet der skal repareres efterfølgende.
Hvem stopper disse unge mennesker? Det sker igen og igen, og vi er desperate. Vi ved ikke hvad vi skal gøre, for vi er så afhængige af vores el-scootere. Og hvem fortæller de unge mennesker, at der er forskel på dit og mit?

Publiceret 09 July 2016 09:00

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl