Jes Freisner opfordrer Ugeposten til at indarbejde en mere nuanceret form for dækning af sagen om hardballbanen

Jes Freisner opfordrer Ugeposten til at indarbejde en mere nuanceret form for dækning af sagen om hardballbanen "Teglværket" og politiets mulige dobbeltrolle, som beskrevet i sidste uges aviser. Foto: badboysairsoft.dk

DEBAT:

Vær mod andre som du vil ha’ andre er mod dig

Jes Freisner, Tibirkevej 15 3220 Tisvildeleje

Jeg må give Claus Hansen fra Græsted fuldstændig ret i sit debatindlæg fra 28. juni vedr. sit synspunkt af Ugepostens hetz kampagne mod firmaet Badboys Airsoft.
Nu er der efterhånden blevet skrevet nogle stykker af redaktøren, senest denne uges næsten helsides artikel, hvor der bliver benyttet overskrifter som “Politiets mulige dobbeltrolle og magtmisbrug” og beskyldninger mod betjente for “aktivt og bevist at se igennem fingre med ulovligheder”. Dette skrives uden skygge af bevis. Ud over disse artiklers enside fokusering og indfaldsvinkel, hvor man kan få indtryk af at Ugeposten har et horn i siden på virksomheden, vil jeg generelt opfordre redaktionen til at indarbejde en mere nuanceret form for dækning af denne og lignende sager i avisen gående fremad.

Publiceret 02 July 2016 08:30

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl