Jes Freisner opfordrer Ugeposten til at indarbejde en mere nuanceret form for dækning af sagen om hardballbanen

Jes Freisner opfordrer Ugeposten til at indarbejde en mere nuanceret form for dækning af sagen om hardballbanen "Teglværket" og politiets mulige dobbeltrolle, som beskrevet i sidste uges aviser. Foto: badboysairsoft.dk

DEBAT:

Vær mod andre som du vil ha’ andre er mod dig

Jes Freisner, Tibirkevej 15 3220 Tisvildeleje

Jeg må give Claus Hansen fra Græsted fuldstændig ret i sit debatindlæg fra 28. juni vedr. sit synspunkt af Ugepostens hetz kampagne mod firmaet Badboys Airsoft.
Nu er der efterhånden blevet skrevet nogle stykker af redaktøren, senest denne uges næsten helsides artikel, hvor der bliver benyttet overskrifter som “Politiets mulige dobbeltrolle og magtmisbrug” og beskyldninger mod betjente for “aktivt og bevist at se igennem fingre med ulovligheder”. Dette skrives uden skygge af bevis. Ud over disse artiklers enside fokusering og indfaldsvinkel, hvor man kan få indtryk af at Ugeposten har et horn i siden på virksomheden, vil jeg generelt opfordre redaktionen til at indarbejde en mere nuanceret form for dækning af denne og lignende sager i avisen gående fremad.

Publiceret 02 July 2016 08:30

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV