DEBAT:

Den rette hjælp er vigtigere end det fire valg

Birgit Roswall, Venstre Gribskov Byråd

Det lyder noget hult, når Socialdemokraterne er ude i pressen og problematisere, at borgerne i Gribskov ikke skulle have frit valg. Havde det stået til Pia Foght havde borgerne slet ikke frit valg, men kommunen havde haft monopol.
Jeg er glad for at kunne sige, at borgerne i Gribskov Kommune har frit valg af hjemmepleje, hvor de private firmaer BM Pleje og Attendo er leverandører af hjemmeplejen og praktisk hjælp samt at KitS Servicekompagni og Helt Rent er leverandører af praktisk hjælp. Ændringen som, der er skrevet meget om handler alene om sygeplejeopgaver, som Attendo nu står og i øvrigt vil samarbejde med BM Pleje.
Jeg synes, det er rigtig trist, at Socialdemokraterne i den grad har brug for at problematisere, at borgerne kun kan vælge mellem flere private firmaer til at få hjælp. For mig er det vigtigere, at borgere i Gribskov Kommune kan få den rette hjælp, når de oplever, at sygehusene skriver hurtigere og hurtigere ud og vi sikrer at Gribskov er rustet til nye opgaver på sygeplejeområdet.
I vores samfund har vi i mange år fuldstændig uden diskussion accepteret , at rigtig mange af de tilbud vi alle er afhængige af på sundhedsområdet leveres af private firmaer, tænk bare på vores privat praktiserende læger, fysioterapeuter og tandlæger.

Publiceret 24 June 2016 16:00

SENESTE TV