Løb i san er en god øvelse for konditionen.
Løb i san er en god øvelse for konditionen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lær at redde livSommernyhed: Alle kan lære at redde liv. Ocean Rescue Camp for børn og unge viser hvordan.

I uge 28 og 32 i Tisvilde, Rågeleje og Gilleleje har børn og unge i alderen 8-17 år mulighed for at komme i træning som kystlivredder, lære om stranden, dens udfordringer og prøve kræfter af med forskellige vandaktiviteter.

Bag Ocean Resuce Camp står DGI, Nordkystens Kystlivredder-Klub(NKK), Lyngby Svømmeklub, VVV, Team Bade og Copenhagen Watersports.

Ocean Rescue Camp varer i fem dage og tager udgangspunkt i de færdigheder og redskaber, som kystlivredderen skal beherske. Det er fx livreddende førstehjælp, selvhjælp, dykning, bølgesurf og rescueboard.

Campen er for børn og unge i alderen 8-17 år og afholdes af uddannede kystlivreddere fra Team Bade, Nordsjællands kystlivreddertjeneste og Nordjyllands Kystlivreddertjeneste.

I Tisvilde, Rågeleje og Gilleleje gennemføres der i uge 28 og 32 tre camps fra mandag til fredag. Der er totalt 16 camps fordelt på Amager Strandpark, Svanemøllen, kysterne i Nordsjælland, Vestkysten og Nordjylland.

Læs mere og find mere info om hver enkelt camp på www.børnibevægelse.dgi.dk/ocean-rescue-camp eller i facebookgruppen ”Ocean Rescue camp” https://www.facebook.com/OceanRescueCamp

Deadline for tilmelding er d. 10. juni 2014.


DGI Ocean Rescue Camp hvor b'ørn og unge lærer livredning og prøver kræfter med strandens udfordringer.
DGI Ocean Rescue Camp hvor b'ørn og unge lærer livredning og prøver kræfter med strandens udfordringer.

Publiceret: 27. Maj 2014 16:42

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere