Kvicklys varehusdirektør, Palle Jørgensen, var selv på gulvet for at servere kaffe og kage til generalforsamlingen.
Kvicklys varehusdirektør, Palle Jørgensen, var selv på gulvet for at servere kaffe og kage til generalforsamlingen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kvickly vil udvide med fiskeforretning

Helsinge Brugsforenings generalforsamling tager øget konkurrence med ophøjet ro

GENERALFORSAMLING Onsdag var det igen tid til den årlige generalforsamling i Helsinge Brugsforening og dermed i den lokale Kvickly.

Ud over mad, kaffe og kage til de fremmødte medlemmer, var der naturligvis formandens beretning ved formand Hugo Hartoft, der blandt andet forholdt sig til udviklingen i Helsinge, hvor der både kommer nye boliger og nyt supermarked.


Ser frem til byudvikling

“Lokalt kan vi konstatere, at man er langt med planen for Møllebakken med mange boliger og tilsyneladende ingen nye butikker. Det burde give byen et forbedret kundegrundlag i løbet af få år.

På lidt længere sigt vil projektet med byggeri af omkring 700 nye boliger i Helsinge Nord kunne bidrage væsentligt til byens udvikling, men det har nok lidt lange udsigter”, konstaterede formanden, og fortsatte.

“Inden for det næste 1½ år kan vi jo også forvente Rema 1000 til byen. Vi har jo længe vidst at de jo gerne ville til byen, selvom vi er mange dagligvarebutikker i forvejen. Man mener fra politisk side, at en nedrivning af den gamle SuperBest bygning og bygning af et nyt supermarked andet sted på parkeringspladsen, vil give en forøget kundestrøm i gågaden. Det kan vi jo kun håbe på, men jeg er bange for, at det er andre tiltag, der skal til. Vi satser på, at vi gennem vores moderniseringer af butikken, god service og gode tilbud kan fastholde vores kunder”.

På vanlig vis var der fuldt hus da Helsinge Brugsforening indkaldte til generalforsamling.
På vanlig vis var der fuldt hus da Helsinge Brugsforening indkaldte til generalforsamling.

Apotek og blomster

Formanden så også tilbage på året, og frem - og formanden roste samarbejdet med apoteket som rykkede ind i butikken i 2016.

“Vi har også i årets løb indgået endnu et nyt samarbejde, idet vores blomstersalg nu varetages af ”De 4 Årstider”. Jeg synes, det har givet vores blomsterafdeling et godt løft med god kvalitet, stort sæsontilpasset udbud og mulighed for at få bundet buketter og lavet dekorationer. Vi har gennem de sidste år koncentreret os meget om, at vedligeholde og modernisere de områder i butikken, der er i direkte kontakt med vores kunder såsom gulve, kølemontre, lys, teknik og så videre. Vi er nu i gang med næste etape. Vi arbejder fortsat med modernisering i butikken”, fortalte formand Hugo Hartoft i sin beretning, der også løftede lidt af sløret for fremtidens udvikling og nye tiltag.

Formand Hugo Hartoft afholdt beretning til forsamlingen.
Formand Hugo Hartoft afholdt beretning til forsamlingen.

Vil modernisere bageri og slagterområde

“Vores næste større opgave er alt det bag væggene I ikke kan se. Vores produktionsområder og køle- og frostområder er slidt og trænger til modernisering. Vi håber de næste år, at kunne modernisere vores bageri og slagterområde og allerede i år kunne åbne en fiskeforretning ved siden af slagteren”, fortalte formanden på generalforsamlingen, til stor opbakning og tilfredshed fra de fremmødte.

Publiceret: 30. April 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt