Ny Tarantino-filmi Gilleleje Bio

BIO I Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood befinder vi os i Los Angeles i 1969. Alt er ved at forandre sig, imens tv-stjernen Rick Dalton og hans faste stuntmand Cliff Booth forsøger at navigere i en branche, de knap nok kan genkende længere.

Den niende Tarantino-film er med et stort ensemble cast, og adskillige narrativer, i en hyldest til de definerende øjeblikke i slutningen af Hollywoods gyldne æra. Premiere 15. august kl. 20.

Fisherman's Friends

Musikmanageren og storbysinglen opdager en gruppe fiskere, der kan synge sømandsviser, som går lige i hjertet og tårekanalerne.

Danny slår sig ned i Port Isaac og opdager fordelene ved at være væk fra det hurtige byliv. For udover vild natur, sammenhold og stolte traditioner har én af fiskerne en begavet og charmerende datter, som ikke sådan lige bider på krogen.

’Fisherman’s Friends’ er baseret på den sande historie om ti erfarne fiskere, som gik fra at optræde på den lokale pub til udsolgte stadionkoncerter og en guldrandet pladekontrakt. Premiere 15. august kl. 19.30

CV

Publiceret 18 August 2019 10:00