Kunstrunde på to hjul

Kunst Søndag 18. august byder tre kunstnere velkommen i deres galleri/atelier. Jan List, Eva Müller og Britt Salver er alle medlemmer af Kunstrunden Nordsjælland. De er alle klar med artist talk og håber på en god dialog med gæsterne.

Guide på turen er stifinder Jens Erik Larsen, som viser vej rundt i det smukke Tisvilde for alle cyklende gæster. Bilister er også velkommen, og samkørsel kan arrangeres.

Mødested for alle deltagere er parkeringsplads ved Godhavn Station, Godhavnsvej 1D i Tisvildeleje klokken 13.15. Turen afsluttes samme sted klokken 16.15.

De tre kunstnere er alle malere, og det interessante bliver derfor deres meget forskellige tilgang til og arbejde med maleriet. Første besøg er hos Jan List i Tisvildeleje. Hos Atelier List oplever man malerier fra naturen omkring Tisvilde og Tibirke Bakker. Børns kreative leg og menneskers levede liv er også yndede motiver. Jan List udtrykker sig desuden i abstrakte malerier.

Andet besøg er hos Eva Müller også i Tisvildeleje. Eva Müller viser i Tibirke Kunst ”tidløse” ikoner frem. Disse udspringer oftest af en nytestamentlig tekst, som hun gengiver på originalsproget oldgræsk.

Tredje og sidste besøg er hos Britt Salver på Stubvænget i Tisvildeleje. Cykelglæden har inspireret Britt Salver til at inddrage cyklen som element i maleriet. Cykelpigen som det særlige danske cykelikon, friheden og sanseligheden ved at cykle, at være alene og sammen - det er noget af det malerierne udtrykker i et genkendeligt formsprog.

Tilmelding til turen sker hos Britt Salver på sms 23302707 eller mail brittsalver@mail.dk. Få mere viden om kunsterne på www.kunstrunden.dk.

Publiceret 17 August 2019 16:00