Gribskov Kommune er klar med rygestopkurser. Pressefoto

Gribskov Kommune er klar med rygestopkurser. Pressefoto

Gribskov klar med gratis rygestopkurser

Fra august løber det første gratis rygestopkursus i Gribskov Kommune af stablen

Sundhed Så er Gribskov Kommune klar med en nyhed til alle rygerne. Fra august løber det første gratis rygestopkursus i Gribskov Kommune af stablen. Alle kan melde sig til de nye gratis rygestopkurser i Gribskov Kommune. Kurserne afholdes af nogle af landets dygtigste rygestopkonsulenter.

"Og det er ikke hvem som helst, Gribskov Kommune har bedt om at udføre opgaven. Det er nemlig Rygestopkonsulenterne, som har hele 18 års erfaring med at hjælpe folk med at holde op med at ryge, og de er kåret til landets bedste," skriver Gribskov Kommune i en pressemeddelelse.

Formand for Ældre, Social og Sundhed Birgit Roswall (V) fortæller, at det er vigtigt for Gribskov Kommune at vælge en udbyder, som leverer høj kvalitet.

”Vi ved, at det kan være en udfordring at stoppe med at ryge. Derfor ville vi have de bedste konsulenter. Rygestopkonsulenterne har stor erfaring og ved, hvad der virker. De fortæller, at noget af det vigtigste, det er, at man som ryger ikke går og venter på, at motivationen dukker op. Det gør den sjældent. Derfor skal man bare melde sig til,” fortæller Birgit Roswall.

Læs mere på Gribskov Kommunes hjemmeside.

Publiceret 17 August 2019 07:00