Frederiksværk Krisecenter har siden 1981 modtaget kvinder med deres børn, og får nu støtte af Soroptimisterne i Helsinge. Pressefoto

Frederiksværk Krisecenter har siden 1981 modtaget kvinder med deres børn, og får nu støtte af Soroptimisterne i Helsinge. Pressefoto

Soroptimisterne støtter børn på krisecenter

støtte Soroptimist Internationals lokalklub i Helsinge vil støtte indretning af et samtalerum og et aktivitetsrum på Frederiksværk Krisecenter for de børn, der har ophold med mor på krisecentret.

Rummene skal indrettes i et tidligere vaskehus, der er under ombygning.

"Krisecentret mangler midler til indretning af rummene med møbler, billeder m.m., og det er her, vi kommer ind i billedet," fortæller medlem af Soroptimist Internationals klub i Helsinge Birgitte Nyborg i en pressemeddelelse.

Soroptimist International er en international NGO med et verdensomspændende netværk af kvinder med lokale klubber i hele verden.

"Valget af Frederiksværk Krisecenter er helt i tråd med vores internationale tilhørsforhold og FN's verdensmål, som vi arbejder for. I det aktuelle projekt er det FN verdensmål nr. 5, ligestilling mellem kønnene, og herunder vold mod kvinder og børn," Fortæller Birgitte Nyborg.

Frederiksværk Krisecenter blev etableret af Kvinderådgivningen i Frederiksværk i 1981 og modtager i gennemsnit ca. 40 kvinder om året.

jesl

Publiceret 23 June 2019 11:30