Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad - alias gruppen HipSomHap - går på scenen kl. 17 ved sankthansfesten Græsted Folkepark. Pressefoto

Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad - alias gruppen HipSomHap - går på scenen kl. 17 ved sankthansfesten Græsted Folkepark. Pressefoto

Græsted fejrer sankthans med hiphop

arrangement Sankthansfesten i Græsted Folkepark, der allerede er kendt for at være børnevenlig, går et gear op søndag 23. juni, hvor gruppen HipSomHap leverer et svedigt show med seje rim, syge beats og hip-hop-attitude i børnehøjde.

Gruppen består af Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, og de to går på scenen allerede kl. 17 med deres show til glæde for især de 6-12-årig. Gruppen er mest kendt for hittet 'Min far', men har også leveret musik til DR Ramasjang.

Efter mini-koncerten, som varer ca. 45 minutter, er er der mulighed for grille sin medbragte aftensmad, og kl. 18.30-19.30 er der aktiviteter for børn og deres forældre med løb på tid rundt i hele Folkeparken, snobrød med De Grønne Spejdere og fodbold med Græsted IF.

Allerede kl. 19.30 er der båltale og fællessang, og bagefter bliver Sankthansbålet tændt. Kl. 20 inviteres på gratis kaffe, te eller saft og lækker kage. Arrangørerne opfordrer til, at man selv medbringer glas/kop for at spare på plastikken.

I tilfælde af hård blæst og regn, rykkes festen til BLIK og Gribskolen.

jesl

Publiceret 21 June 2019 11:00