Bymose Hegn hotel og kursuscenter skal i en ny strategi have mere lokal forankring og synlighed. Pressefoto

Bymose Hegn hotel og kursuscenter skal i en ny strategi have mere lokal forankring og synlighed. Pressefoto

Bymose Hegn har fået ny ledelse

udskiftning Efter 31 år på Bymose Hegn hotel og kursuscenter er Hanne Funch Gründler stoppet som chef. Køkkenchef Søren Lassen Bartlmä og økonomichef Liselotte Pedersen udgør i fællesskab den nye ledelse af Bymose Hegn pr. 1. juni.

Bymose Hegn hotel og kursuscenter blev overtaget af den almennyttige fond Pindstrup Centret i 2013. Overskuddet fra driften bruges på, at fonden i weekender og ferier kan tilbyde børn med handicap ferieophold samt attraktive vilkår for handicap-, sygdomsbekæmpende og almennyttige foreninger.

Bymose Hegn har siden november arbejdet på en ny strategi, hvor hotellet i større grad bl.a. ønsker lokal forankring og synlighed. En strategi som skal rulles ud i løbet af efteråret.

"Efter 31 år og med det store arbejde, som den nye strategi medfører, har jeg efter aftale med bestyrelsen valgt at prøve nye udfordringer. Det har været 31 utroligt spændende år, men der er også behov for nye kræfter," udtaler Hanne Funch Gründler i en pressemeddelelse fra Fonden Pindstrup Centret.

jesl

Publiceret 11 June 2019 11:37