Bymose Hegn hotel og kursuscenter skal i en ny strategi have mere lokal forankring og synlighed. Pressefoto

Bymose Hegn hotel og kursuscenter skal i en ny strategi have mere lokal forankring og synlighed. Pressefoto

Bymose Hegn har fået ny ledelse

udskiftning Efter 31 år på Bymose Hegn hotel og kursuscenter er Hanne Funch Gründler stoppet som chef. Køkkenchef Søren Lassen Bartlmä og økonomichef Liselotte Pedersen udgør i fællesskab den nye ledelse af Bymose Hegn pr. 1. juni.

Bymose Hegn hotel og kursuscenter blev overtaget af den almennyttige fond Pindstrup Centret i 2013. Overskuddet fra driften bruges på, at fonden i weekender og ferier kan tilbyde børn med handicap ferieophold samt attraktive vilkår for handicap-, sygdomsbekæmpende og almennyttige foreninger.

Bymose Hegn har siden november arbejdet på en ny strategi, hvor hotellet i større grad bl.a. ønsker lokal forankring og synlighed. En strategi som skal rulles ud i løbet af efteråret.

"Efter 31 år og med det store arbejde, som den nye strategi medfører, har jeg efter aftale med bestyrelsen valgt at prøve nye udfordringer. Det har været 31 utroligt spændende år, men der er også behov for nye kræfter," udtaler Hanne Funch Gründler i en pressemeddelelse fra Fonden Pindstrup Centret.

jesl

Publiceret 11 June 2019 11:37

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl