Den islandske film ”Kvinde på krigsstien” vises i Tisvilde Bio.

Den islandske film ”Kvinde på krigsstien” vises i Tisvilde Bio.

Kvinde på krigsstien i Tisvilde Bio

Film ”Kvinde på krigsstien” handler om en 50-årig kvinde, der bevæbnet med bue og pil går til yderligheder for at redde moder natur. Hun forsøger at stoppe den islandske sværindustris hæmningsløse ødelæggelse af det skønne højland og saboterer strømtilførslen til fabrikkerne. Samfundet slår hårdt igen. Inden længe er hun landets mest eftersøgte person. Kan Halla, spillet af Halldóra Geirhardsdóttir, holde sin hemmelige identitet skjult og lykkes hendes forehavende? Det er bare et par af spørgsmålene i Benedikt Erlingssons politiske feel good-komedie med den smukke islandske natur som bagtæppe. Filmen vises 6. , 8. og 10. juni kl. 20 samt 7. juni kl. 15.

Derudover vises filmen ”Kapernaum” 7., 9. og 12. juni kl. 20 og endelig animationsfilmen ”Ugly Dolls” til børnene 8. til 10. juni kl. 16.

Kapp

Publiceret 09 June 2019 11:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl