Havkajak giver mulighed for at opleve Nordsjællands smukke og forskelligartede kyststrækninger på en anden måde. Pressefoto

Havkajak giver mulighed for at opleve Nordsjællands smukke og forskelligartede kyststrækninger på en anden måde. Pressefoto

Kajakklub byder på info og en tur på vandet

åbent hus I anledning af sæsonstart 2019 inviterer Kajakklubben Sne og Vand til åbent hus, hvor der er mulighed for at komme og prøve en havkajak gratis og få information om klubben og aktiviteter.

Klub Sne & Vand har afdelinger i Espergærde, Fredensborg og Hundested. Det betyder, at man med blot ét medlemskab har adgang til havkajakker og fællesskab ved Isefjorden, Roskilde Fjord, Kattegat, Øresund og Esrum Sø.

I løbet af ugen kan man komme og ro sammen med andre ved både Espergærde, Esrum Sø og Hundested. Samtidig er der også flere ugentlige muligheder for at komme på vandet og få teknik- og sikkerhedstræning af dygtige instruktører certificeret gennem Dansk Kano og Kajak Forbund.

Tilmelding krævet

Åbent hus-arrangementer finder sted i Fredensborg onsdag 12. juni kl. 18-19, i Hundested torsdag 13. juni kl. 18-19, Fredensborg lørdag 15. juni kl. 17-18 og Espergærde fredag 21. juni kl. 17-18.

Tilmelding til arrangementet skal ske via www.sneogvand.dk.

esl

Publiceret 09 June 2019 10:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl