DEBAT: En ekstrem god service fra Gribskov Kommune

Af
Preben Føltved

Sandagervej 16

Udsholt

debat I mandags afleverede vi glas og flasker til genbrug på omlasteområdet ved Brugsen i Blistrup. Som afslutning på det tabte jeg bilnøglerne i dybet.

Nu var gode råd dyre. Fra brugsuddeleren fik vi et telefonnummer til forvaltningen.

Jeg fik aldrig fat i navnet på den venlige person, som medfølende tilbød at ringe til den medarbejder, som med sin kran på bilen kunne løfte affaldsbeholderen op og som, hvis den ikke indeholdt ret meget affald, ville kunne tømme indholdet ud på pladsen og finde nøglen.

Kort efter ringede personen fra forvaltningen igen og fortalte, at medarbejderen fra Genbrug og Ressourcer ville være hos os om ti minutter. Fantastisk.

Her kom vor redningsmand: endnu en meget venlig medarbejder kiggede på sagerne og løftede resolut affaldsposen op, tømte den og gravede vores bilnøgle frem af glasskårene. Siden hjalp vi med at smide glas og flasker op i containeren igen.

Efter mange taksigelser kunne vi fortsætte vor tur.

Se, det er en hjælp og en service fra Gribskov kommune og Genbrug og Ressourcer, vi gerne vil sige mange tak for og fortælle om til alle og enhver.

Publiceret 24 May 2019 10:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl