Kom til foredrag om livsglæde

Foredrag Så kan du komme til et foredrag, der hedder ”Livsglæde i med- og modgang”. Det bliver afviklet 28. maj fra kl 19 til 21 i Frivilligcenter Græsted.

Forfatter og foredragsholder Trine Alvilda Jensen er aftenens underviser. Hun vil fortælle om, hvordan vi bevarer vores livsglæde, humor og helbred, holder vores sjæl ung og tør leve i nuet, og hvordan man kan tage vare på sig selv.

Der kan stilles spørgsmål undervejs. Der er gratis adgang til foredraget, og man skal tilmelde sig på telefon 4839 4930.

Publiceret 23 May 2019 19:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl