Så er der igen koncert i Tibirke Kirke. Pressefoto

Så er der igen koncert i Tibirke Kirke. Pressefoto

Koncert i Tibirke Kirke

Koncert Der er koncert i Tibirke Kirke 24. maj kl 19.30. Koncertens musikere er Søren Johannsen og Nikolaj Viltoft, der beskriver deres program således:

”Programmet bliver et blandet og varieret program, der kommer rundt i genrene. Udelukkende med stykker der er lette at holde af. Vi fortæller om musikken undervejs, og spiller både ved orgel og i den anden ende af kirken ved et medbragt keyboard,” siger altås de to musikere.

Nikolaj Viltoft er vokset op i Tisvildeleje og blev i en ung alder solotrompetist i Opera National i Paris fra 2004 til 2006 og fra 2006 i Det kgl. Kapel. Søren Johansen er organist og dirigent . I 2007 blev Søren Johannsen ansat som organist i Christians.

Kapp

Publiceret 12 May 2019 11:30

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.