Lørdag 18. maj er der over 150 værker at vælge imellem, når Galleri Elander holder auktion uden auktionarius. Pressefoto

Lørdag 18. maj er der over 150 værker at vælge imellem, når Galleri Elander holder auktion uden auktionarius. Pressefoto

Galleri holder auktion uden auktionarius

arrangement Galleri Elander holder igen lørdags-kunstauktion 18. maj fra kl. 12-15 på Banevej 2 i Tisvildeleje.

Som noget nyt er auktionarius-rollen afskaffet. Folk kan bare komme ind og give et bud efter først-til-mølle-princippet.

Der er ingen salærer eller skjulte gebyrer, men over 150 værker kvalitetskunst af kendte kunstnere til absolut rimelige vurderingspriser, skriver Galleri Elander i en pressemeddelelse.

Galleriet byder også på et lille glas.

jesl

Publiceret 12 May 2019 11:00

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.