Nakkehoved Fyr har fødselsdagsfest. Pressefoto

Nakkehoved Fyr har fødselsdagsfest. Pressefoto

Fyret har fødselsdag

Fødselsdag med gratis adgang og lagkage

Fritid Søndag 12. maj holder Nakkehoved Fyr sin årlige fødselsdagsfest, hvor alle har gratis adgang, og der bliver serveret gratis kakao og lagkage. Alle er velkommen til både at nyde de skønne omgivelser og komme til tops i fyret, samt at gå på opdagelse i dansk fyrvæsens historie. Fyret er åbent kl. 11 til 16, og der er kakao og lagkage fra kl. 12. Det er den 15’ende sæson med Fyrhistorisk Museum på Nakkehoved.

Kapp

Publiceret 10 May 2019 14:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl