Jens-Erik Hansen har sagt farvel efter 40 år i bestyrelsen for Græsted Fjernvarme - heraf ti år som formand. Pressefoto

Jens-Erik Hansen har sagt farvel efter 40 år i bestyrelsen for Græsted Fjernvarme - heraf ti år som formand. Pressefoto

Farvel efter 40 år i fjernvarme-bestyrelsen

navne Jens-Erik Hansen siger efter 40 år i bestyrelsen for Græsted Fjernvarme A.M.B.A. farvel. Der er afskedsreception den 10. maj på Fjernvarmeværket.

Jens-Erik Hansen blev valgt ind i bestyrelsen i 1978 og har siden været menigt medlem, kasserer, sekretær og formand fra 2008 til 2018.

Han fremhæver den tekniske og teknologiske udvikling i fjernvarmen som den mest markante udvikling i hans tid.

Græsted Fjernvarme skiftede fra tung fuelolie til den langt billigere og renere fiskeolie i midten af 80’erne. Det billigere brændsel gjorde, at Græsted Fjernvarme kunne renovere ledningsnettet og sætte varmeprisen markant ned.

Trods de store investeringer har Græsted Fjernvarmes priser ligget stabilt lavt, så varmeprisen i dag er den samme som for 20 år siden.

65-årige Jens-Erik Hansen er efter flere end 44 år i Sparekassen SDS og Nordea gået på pension lige som hans kone Ulla er.

De nyder nu at have tid og vil blandt andet forbedre deres golfspil og nyde samværet med deres to børn og to børnebørn, der bor tæt på.

jesl

Publiceret 10 May 2019 11:30

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl