Onsdag 15. maj holdes Ree Golf Open 2019 som holdturnering. Pressefoto

Onsdag 15. maj holdes Ree Golf Open 2019 som holdturnering. Pressefoto

Ree Golf inviterer til holdmatch

arrangement Ree Golf Elite vil gerne støtte elite- og juniorspillerne og indbyder derfor til en golfdag i samarbejde med sponsorerne - Ree Golf Open 2019 onsdag 15. maj.

Matchen afvikles som en holdturnering med firemands hold, hvoraf de tre bedste scores pr. hold er tællende. Der spilles stableford og max 36 i hcp og med 7/8 hcp.

Pris pr. hold 6.000 kr. Tilmelding til: thola@orsted.dk. Mere info på www.reegolfklub.dk.

jesl

Publiceret 09 May 2019 19:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl