Ole Henriksen kommer forbi Gribskov og fortæller om sit liv og job. Pressefoto

Ole Henriksen kommer forbi Gribskov og fortæller om sit liv og job. Pressefoto Ritzau Scanpix

Ole Henriksen kommer til Gribskov

Foredrag Ole Henriksen - den danske cremekonge i USA - kommer på besøg i Gribskov Kultursal tirsdag 22. oktober kl. 19.30 med sit show 'The Ole glow show'.

"Finder Ole Henriksen virkelig selv på hvilke ingredienser, der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude på verdensscenen? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde," skriver Gribskov Kultursal i en pressemeddelelse.

Det er helt nyt, at Ole Henriksen tager ud og holder foredrag og et af stederne, han kommer, er altså Gribskov. I løbet af foredraget vil han komme ind på emner som hans forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden. Oles livsglæde gennemsyrer hele hans dagligdag. Billetter kan købes på www.gribskovbilletten.dk.

Kapp

Publiceret 09 May 2019 16:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl