Ole Henriksen kommer forbi Gribskov og fortæller om sit liv og job. Pressefoto

Ole Henriksen kommer forbi Gribskov og fortæller om sit liv og job. Pressefoto Ritzau Scanpix

Ole Henriksen kommer til Gribskov

Foredrag Ole Henriksen - den danske cremekonge i USA - kommer på besøg i Gribskov Kultursal tirsdag 22. oktober kl. 19.30 med sit show 'The Ole glow show'.

"Finder Ole Henriksen virkelig selv på hvilke ingredienser, der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude på verdensscenen? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde," skriver Gribskov Kultursal i en pressemeddelelse.

Det er helt nyt, at Ole Henriksen tager ud og holder foredrag og et af stederne, han kommer, er altså Gribskov. I løbet af foredraget vil han komme ind på emner som hans forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden. Oles livsglæde gennemsyrer hele hans dagligdag. Billetter kan købes på www.gribskovbilletten.dk.

Kapp

Publiceret 09 May 2019 16:00