Kom til debatmøde 15. maj. Pressefoto

Kom til debatmøde 15. maj. Pressefoto

Klimadebat på biblioteket

Miljø Klima, miljø og natur er blandt de højst prioriterede temaer til de kommende valg til EU og Folketing. Derfor er der 15. maj debat om emnerne på Gilleleje Bibliotek, da det er områder, der har afgørende betydning for vores fremtidige livskvalitet. Ekstremt vejr, rent drikkevand, ægte natur og sikring af tilstrækkelige råstoffer er nogle af de ting, man kommer ind på til debatten, som er arrangeret af repræsentanter fra venstrefløjen under overskriften Grønt Gribskov.

Til debatten kan man møde repræsentanter fra Alternativet, Enhedslisten og SF, der er opstillet i Gribskov Kommune. Debatten begynder kl 19 og forventes afsluttet kl 21.

Publiceret 09 May 2019 11:30

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl