6. maj kan man opleve operasangerne Yolanda Mendez Brockdorff og Cecilia Lindwall i Gilleleje. Pressefoto

6. maj kan man opleve operasangerne Yolanda Mendez Brockdorff og Cecilia Lindwall i Gilleleje. Pressefoto

Levende opera i Kulturhavn Gilleleje

koncert 6. maj kl. 19-20 kan man opleve live-opera i Bio 1 i Kulturhavn Gilleleje, hvor man får besøg af operasangerne Yolanda Mendez Brockdorff og Cecilia Lindwall .

Her er der blandt andet Verdi på repertoiret med Knud Rasmussen på klaver, og bagefter kan man få en snak med sangerne Yolanda Méndez Brockdorff og Cecilia Lindwall bagefter.

Arrangører er Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje.

Billetter 60 kr. Købes på www.gribskovbib.dk.

jesl

Publiceret 24 April 2019 14:00

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.