Michael Falch er tilbage stærkere end nogensinde og kommer på forårets solo-turné til Gilleleje 5. maj. Pressefoto

Michael Falch er tilbage stærkere end nogensinde og kommer på forårets solo-turné til Gilleleje 5. maj. Pressefoto

Michael Falch solo og akustisk i Kulturhavnen

koncert Michael Falch spiller solokoncert i Bio 1 i Kulturhavn Gilleleje søndag 5. maj kl. 16.30.

I den intime, akustiske koncert kan man opleve Michael Falch veksle mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet - med nogle af den lange række af hans sange, der i tidens løb er blevet en del af den store danske sangskat.

Et par bud kunne være 'Mød mig i mørket', 'I et land uden høje bjerge', 'Superlove', 'Ud af mørket' og 'Den eneste i verden'.

Koncerten er en del af Michael Falchs vinter og forårs-soloturné i 2019.

Den 61-årige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk.

Med i Toppen af Poppen

Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af tv-succesen 'Toppen af Poppen'.

Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018. Billetter 345 kr.

jesl

Publiceret 21 April 2019 07:00

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.