Tisvilde Bio viser filmen ”On The Basis Of Sex”.

Tisvilde Bio viser filmen ”On The Basis Of Sex”.

Masser af film til påske i Tisvilde Bio

Film Tisvilde Bio viser to film dagligt i påskeugen

”On The Basis Of Sex” er et drama om Ruth Bader Ginsbergs kamp for at få en uddannelse og ændre samfundets syn på kvinder. Hun ender som højesteretsdommer i USA og er et ikon som kvinderettighedsforkæmper, men vejen var lang og fyldt med mange bump. Filmen vises 20. til 22. april og 24. april kl. 20.

”Dronningen” med Trine Dyrholm i hovedrollen som advokaten Anne, vises også. Det sker 16. og 19. april kl. 20.

”Van Gogh – Ved evighedens port” handler om de sidste år i den store kunstners liv. Van Gogh spilles af Willem Dafoe. Mads Mikkelsen har en lille men meget vigtig rolle. Filmen vises 17. og 18. april kl. 20.

Walt Disney filmen ”Dumbo” om den flyvefærdige elefant er en digitaliseret genindspilning af tegnefilmen fra 1941. Filmen er med dansk tale og vises 17., 19. og 21. april kl. 16. Og endelig vises den danske familiefilm ”Hacker” 16. 18., 20. og 22. april kl. 16.

Publiceret 19 April 2019 14:00

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.