Rolskov Latino byder på eksotisk musik 20. april. Pressefoto

Rolskov Latino byder på eksotisk musik 20. april. Pressefoto

Latinos koncert på café

Koncert Rolskov Latino byder på eksotisk og inciterende musik lørdag 20. april på Cafe Sef.

De fire musikere leverer originalnumre af Morten Rolskov, Sting & Bo Kaspers og får også skabt festlig stemning med ørehængere som ”Mona, Mona” og ”Sway”.

Kom og hør Kasper Bregenborg på percussion, Nils Vinding på trommer, Ole Rasmussen på kontrabas og Morten Rolskov på spansk guitar/vocal.

Cafe Sef byder på en lækker påskemenu fra kl. 18, som man kan bestille på telefon 48797777.

Publiceret 18 April 2019 14:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl