Generalforsamling i LAG

Forening Så er der orienteringsmøde og generalforsamling i LAG Halsnæs-Gribskov. Det er der tirsdag 23. april i Det gamle Posthus i Gilleleje kl. 16.30.

Først vil der være orienteringsmøde om LAG og FLAG projekter

"Vi har inviteret tre projektholdere til at fortælle om deres LAG/FLAG projekter, og der vil desuden være information om at søge LAG og FLAG. Alle kan deltage i orienteringsmødet," skriver bestyrelsen for LAG Halsnæs-Gribskov i en pressemeddelelse.

Til orienteringsmødet vil der være en let forplejning og når klokken slår 18 vil årets generalforsamling for medlemmer begynde.

Frist for tilmelding til orienteringsmødet er fredag 19. april på info@lag-halsnaes-gribskov.dk

Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest15. april. Forslag sendes til info@lag-halsnaes-gribskov.dk.

Dagsorden for generalforsamlingen, årsregnskab og budgetforslag kan ses på foreningens hjemmeside www.lag-halsnaes-gribskov.dk.

Publiceret 15 April 2019 11:30

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs