Modeshow og vinsmagning

arrangement Café Sef/Helsinge4you holder modeshow og vinsmagning søndag 28. april kl. 12.30 i samarbejde med Ilse Lykke, Salon Raa, Beauty House og Helene Muff Smykker & Ure.

Der serveres velkomstdrink og tapastallerken, og undervejs vil der være lodtrækning om fine præmier.

Begrænset antal pladser. Pris 150 kr. Tilmelding sker ved at ringe eller sende en sms til Helle/Helsinge4you på tlf. 3029 6504.

jesl

Publiceret 14 April 2019 16:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs