Da landsbyens druide, Miraculix, kommer galt afsted, beslutter han sig for, at det er tid til at sikre landsbyens fremtid. Ledsaget af Asterix og Obelix tager Miraculix ud på en rejse til Gallien for at finde en talentfuld, ung druide.

Da landsbyens druide, Miraculix, kommer galt afsted, beslutter han sig for, at det er tid til at sikre landsbyens fremtid. Ledsaget af Asterix og Obelix tager Miraculix ud på en rejse til Gallien for at finde en talentfuld, ung druide.

Påskefilm for hele familien i Gilleleje Bio

Film Så er der påskeunderholdning for hele familien i Gilleleje Bio

Det begynder med filmen ’Den eventyrlige park’. Her møder man June. Hun er en optimistisk og fantasifuld pige, der opdager en utrolig forlystelsespark, der er skjult i skoven. Parken er fuld af fantastiske forlystelser og dyr, der kan tale.

Men parken trænger til en gevaldig istandsættelse. Sammen med de utrolige dyr, skal June redde det eventyrlige sted og bringe magien tilbage til parken. Filmen har danmarkspremiere 11. april kl. 17.30 og er på plakaten hele påsken. En anden mulighed er at se Asterix og Obelix, der er tilbage på nye eventyr.

"Da landsbyens druide, Miraculix, kommer galt afsted, mens han plukker mistelten, beslutter han sig for, at det er tid til at sikre landsbyens fremtid. Ledsaget af Asterix og Obelix tager Miraculix ud på en rejse til Gallien for at finde en talentfuld, ung druide, der kan overtage trylledrikkens hemmelige opskrift," skriver Gilleleje Bio i en pressemeddelelse.

Filmen har danmarkspremiere 11. april kl. 15.

Publiceret 13 April 2019 19:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs