Gribskov Kommune kan kun give en

afsdfafsd

DEBAT: Kære politikere - hvor mange hjemløse har vi i kommunen?

Af
Anne Petersen

Sortebjergvej 8

Helsinge

debat I anledning af artiklen i Ugeposten uge 14 vedrørende hjemløse Cecilie Frydendal, stiller jeg her et par spørgsmål, som jeg håber, byrådet vil besvare: Hvor mange hjemløse har vi i kommunen? Hvordan tager man fra kommunens side hånd om disse?

Er der nogle børn i 'Danmarks bedste Børneby', der reelt er hjemløse, eller hvis forældre er hjemløse?

Hvordan tager man fra kommunens side hånd om disse?

Jeg vil henlede opmærksomheden på, at der kan være hjemløse, hvis hjemløshed er kamufleret ved, at de pågældende sover på sofaen hos venner og bekendte.

Jeg synes, det ville være interessant, hvis Ugeposten så nærmere på hele denne problematik.

Publiceret 12 April 2019 18:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs