Stella Skov er næste gæst hos Glimt i Græsted. Pressefoto

Stella Skov er næste gæst hos Glimt i Græsted. Pressefoto

Lav mursten med Indre Mission

aften Glimt - Græsted Indre Mission - inviterer fredag 22. marts igen til F-aften, hvor både børn, unge og gamle kan være med. Fælles for aftenerne er, at man begynder med at spise sammen, og at der herefter er en times tid med forskellige indslag.

Denne fredags gæst er Stella Skov. Hun vil blandt andet fortælle om, hvordan det er at være barn i et land, når man ikke kan gå i kirke og i skole, selvom man gerne vil.

Hygge og leg

Hun vil også komme ind på, hvordan Gud hjælper midt i fattigdom og hårdt arbejde. Deltagerne skal lave mursten, lære at tælle til 10 på et fremmed sprog, synge sange og se videoer og billeder.

Derefter serveres der kaffe/te/saftevand, og der er mulighed for hygge og leg.

Arrangementet foregår i Glimt på Græsted Hovedgade 34B, hvor fællesspisningen begynder klokken 17.30, men der er også mulighed for at komme kl. 18.15 efter spisning, hvor resten af programmet begynder.

Tilmelding til fællesspisning skal senest ske onsdag 20. marts til Jette på jkws@cool.dk eller mobil 26 47 37 31.

jbe

Publiceret 21 March 2019 10:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs