Landets mest talentløse teatergruppe

scene Der er grin og gøgl på scenen, når Gribskov Teater søndag 24. marts kl. 19.30 i Gribskov Kultursal viser den elskede farce 'Svend, Knud og Valdemar' - en forestilling om en forestilling, hvor alt går galt.

Denne gang er det opera- og teaterkompagniet Figaros, der står bag. Egentlig parodierer Figaros sig selv. For 'Svend, Knud og Valdemar' viser en forestilling spillet af et turnéteater med mere koks i kulissen end talent på scenen.

En farce

Det sagesløse publikum tror, de skal se 'Slaget på Grathe Hede', et skønt nationalromantisk stykke med sang og musik, men i hænderne på det noget udfordrede og lidet dygtige teaterselskab bliver det smukke historiske stykke til en farce.

'Svend, Knud og Valdemar' blev berømt i Danmark takket være en vanvittig opførelse på Teatret Riddersalen i 1970, som blev vist på tv med blandt andre Jytte Abildstrøm og Jesper Klein.

På scenen ses den faste drivkraft i Figaros Hans Dueholm sammen med Lisbeth Kjærulff. Ny på holdet er skuespiller og sanger Kristian Jensen, mens manden som alene udgør et helt orkester er Allan Dahl Hansen.

Billetter købes på www.gribskov-teater.dk.

jesl

Publiceret 21 March 2019 14:00