Opera med Mynderup i Søborg Kirke

koncert For tredje år i træk er der i Søborg Kirke lørdag 23. marts koncert med operasanger Ove Mynderup og kirkens organist Henning Nielsen.

Det er en koncert i samarbejde med LOF, hvor Ove Mynderup underviser sangelever. Det er en rutineret sanger og pædagog, der gæster kirken, da Ove Mynderup i mange år var ansat på Det kgl.Teater.

Lørdagens program bliver en varieret buket af klassiske arier, musical og sange.

Der er gratis adgang til koncerten, der begynder kl.16.

jbe

Publiceret 20 March 2019 11:30

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs