Koret Gospel Unusual er klar til at give koncert. Pressefoto

Koret Gospel Unusual er klar til at give koncert. Pressefoto

Så er der gospel-koncert

Koncert Så er der rytmisk gospelmusik. Det er Gospel Unusual, der er klar til at levere swingende og smukke korarrangementer.

"Du skal høre både klassisk og moderne gospelmusik, blandet med rytmisk musik af for eksempel Lennon & McCartney, Paul Simon, Leonard Cohen, Stevie Wonder, Michael Jackson, Dylan og Janis Joplin. Det store gospelkor vil gøre en helt almindelig onsdag aften til en helt særlig oplevelse. Der garanteres højt humør og glad stemning," skriver Kulturhavn Gilleleje i en pressemeddelelse.

Gospel Unusual synger under ledelse af korleder Katharina Baetz og pianist Henrik Mikkelsen. Kormedlemmerne har alle en passion for rytmiske og smukke korarrangementer. Koret er karakteristisk ved, at mange af medlemmerne optræder som solister ind imellem de rene korsatser.

Koncerten finder sted 03. april kl 20 på Mezzaninen, Kulturhavn Gilleleje.

Kapp

Publiceret 19 March 2019 14:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs