Tre-mandsorkestret Trojka spiller i Blistrup. Pressefoto

Tre-mandsorkestret Trojka spiller i Blistrup. Pressefoto

Russisk aften i Blistrup Medborgerhus

russisk Fredag 22. marts inviterer Blistrup Medborgerhus ifølge en pressemeddelelse til en russisk aften.

Aftenen begynder kl. 18.30 med fællesspisning. Der vil blive serveret en russisk-inspireret tre retters-menu: Forretten er blinis med 'kaviar'. Som hovedret serveres bøf stroganoff med kartoffelmos, og desserten står på anne pavlova-kage med friske frugter. Under middagen vil deltagerne få mulighed for at dyste i deres kendskab til russiske personligheder.

Efter spisningen går tre-mandsorkestret Trojka på scenen for at underholde med balalejka-musik - og det skulle være muligt at danse lidt russiske trin til flere af numrene. I løbet af aftenen vil Alex og Solvej, som er kendt fra Musikcafeen, også underholde med deres hel- og halvrussiske viser.

"Så vi ser frem til en meget munter aften i Blistrup Medborgerhus," fortæller arrangørerne i pressemeddelelsen.

jbe

Publiceret 14 March 2019 14:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp