Familievennerne holder åben hus

Fritid Har du lyst til at høre mere om Familievennernes arbejde for Gribskovs børnefamilier? Så kom til åben hus 19. marts kl 15 til 17 i Frivilligcenter Græsted.

"Vi er et godt team af ’kolleger’, der hjælper familier, som har brug for ekstra hænder og venskab i en periode af deres familieliv, hvor der er underskud, manglede netværk og endda måske krise. Vi gør en forskel særligt for børnene med blot et par timer om ugen. Familierne mødes også til fællesspisning og udflugter, som vi arrangerer, og de frivillige familievenner har et solidt kollegialt netværk, der mødes en til to gange om måneden til sparring og efteruddannelse," skriver Familievennerne i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om foreningen på familievenner-gribskov.dk.

Kapp

Publiceret 14 March 2019 16:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp