Familievennerne holder åben hus

Fritid Har du lyst til at høre mere om Familievennernes arbejde for Gribskovs børnefamilier? Så kom til åben hus 19. marts kl 15 til 17 i Frivilligcenter Græsted.

"Vi er et godt team af ’kolleger’, der hjælper familier, som har brug for ekstra hænder og venskab i en periode af deres familieliv, hvor der er underskud, manglede netværk og endda måske krise. Vi gør en forskel særligt for børnene med blot et par timer om ugen. Familierne mødes også til fællesspisning og udflugter, som vi arrangerer, og de frivillige familievenner har et solidt kollegialt netværk, der mødes en til to gange om måneden til sparring og efteruddannelse," skriver Familievennerne i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om foreningen på familievenner-gribskov.dk.

Kapp

Publiceret 14 March 2019 16:00

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.