Pia Hardenberg. Pressefoto

Pia Hardenberg. Pressefoto

Yoga i teori og praksis

Yoga er de sidste år blevet meget populært og udbydes i mange forskellige former. Men hvad er yoga egentlig, og hvad gør yogaen?

Det kan man blive klogere på ved et interaktivt foredrag, hvor yogalærer Pia Hardenberg fortæller om det at praktisere yoga, hvilken effekt yogaen kan have, og hvor man som deltager inviteres til at deltage i lette øvelser iklædt dit almindelige tøj og uden at skulle tage skoene af.

Foredraget kommer omkring filosofien og videnskaben i yoga og gennemgår yogaens etiske principper: 'the 8 limbs'. Der bliver mulighed for at deltage i enkle vejrtrækningsteknikker, som kan lette stress og befri spændinger, og der introduceres til meditation i praksis, som blandt andet skaber større mental klarhed.

Pia Hardenberg har 40 års erfaring med yoga og har en yogalæreruddannelse fra Indien og har de seneste fem år undervist i yoga.

Det er Yoga Meditation Healing Forening Nordsjælland, som arrangerer foredraget torsdag 14. marts kl. 19 i Helsinge Kulturhus.

jbe

Publiceret 13 March 2019 19:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp