19. marts kan man blive klogere på vores alles drikkevand. Pressefoto

19. marts kan man blive klogere på vores alles drikkevand. Pressefoto

Vandets vej fra boring til hanen

foredrag 19. marts kl. 14-15.30 og kl. 19-20.30 kan man på Gilleleje Bibliotek blive klogere på vandets vej fra boring til vandhane, pesticider, målere, vandspild og meget mere.

Gilleleje Vandværk står bag foredraget 'Vores drikkevand', hvor der også vil være mulighed for at få svar på alle sine spørgsmål.

Der er fri entré og ingen tilmelding.

jesl

Publiceret 21 February 2019 19:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp