Line Hede er gæst ved fredagens arrangement i Glimt. Pressefoto

Line Hede er gæst ved fredagens arrangement i Glimt. Pressefoto

Fællesspisning og fortællinger i Glimt

Indre Mission inviterer til F-aften fredag 22. februar

arrangement Indre Mission har i Græsted/Gribskov særlig fokus på familierne i 2019 med det nye tiltag familietid og i form af F-aftner, hvor både børn, unge og gamle kan være med.

Arrangementet foregår i Glimt, Græsted Hovedgade 34B, hvor gæsten på fredag 22. februar er Line Hede, der er konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Hun vil blandt andet stå for nogle kreative aktiviteter omkring den natur, som Gud har sat os mennesker midt i.

Fælles for aftnerne er, at man begynder med at spise sammen, herefter er der en time, med sange og en kort tale om noget fra bibelen. Det kan også være, at der er et filmklip, en leg om dagens tema, eller noget helt tredje, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse. Derefter serveres der kaffe, te og saftevand, og der er mulighed for hygge og leg.

Tilmelding til spisning

Fællesspisning begynder klokken 17.30, men der er også mulighed for at komme efter spisning klokken 18.15, hvor resten af programmet starter.

Tilmelding til fællesspisning senest onsdag 20. februar til Jette på jkws@cool.dk eller mobil 2647 3731. Maden koster 60 kr., for børn til og med 12 år er det gratis.

jesl

Publiceret 21 February 2019 21:00

SENESTE TV