Så er der fællessang hos Luthersk Mission i Nordsjælland. Pressefoto

Så er der fællessang hos Luthersk Mission i Nordsjælland. Pressefoto

Fællessang hos Luthersk Mission

Musik Så er der fællessang. Det er der fredag 22. februar kl. 19.30.

For sekstende år i træk inviterer Luthersk Mission i Nordsjælland til fællessang i Gilleleje Missionshus på Vesterbrogade 22. Repertoiret består af ældre, klassiske vækkelsessange og et mandskor på 12 til 14 deltagere synger for.

Mellem sangene er der et indslag med Kvistgaard koret og et med duet af Putte og Knud Lysgaard.

Peder Toft fra Hillerød er konferencier. Han har øvet med mandskoret i forvejen og guider deltagerne igennem aftenen, der også byder på andagt af Helge Paulsen fra Helsinge.

Aftenens pianist er Torben Andersen. Der er mulighed for at slutte aftenen med kaffe, the og kage. Der er fri entre.

Publiceret 20 February 2019 21:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp