Peculiar Stringband spiller på Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje. Pressefoto

Peculiar Stringband spiller på Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje. Pressefoto

Irsk koncert på biblioteket

Bibliotek Så er der irsk koncert med Peculiar Stringband på Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje på Peter Fjelstrups Vej 16. marts kl. 20 til 22.

"Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje har inviteret Peculiar Stringband til en live koncert for at fejre Patricks day. Bandet har rødder helt tilbage i 70´erne, hvor de spillede i forskellige konstellationer sammen og hver for sig på folk- & rockscener og festivals rundt omkring i udlandet og herhjemme. I år 2007 dannedes Peculiar Stringband. Repertoiret spænder bredt og indeholder traditionelle Reels/Jigs/ irske ballader blandet med egne kompositioner suppleret med en pulserende BlueGrass - der tidsløst dækker flere århundreders musik - og alligevel meget tidssvarende," skriver Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje i en pressemeddelelse.

Aftenen vil indeholde fortællinger, anekdoter og historier om musikken, der spilles. Irsk øl vil blive solgt i dagens anledning. Billetter købes på www.gribskovbib.dk.

Publiceret 19 February 2019 19:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp