Ove Dahl foran Politigården. To af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere, Ove Dahl (tidligere drabschef i Københavns Politi) og Kurt Kragh (tidligere drabschef i Rejseholdet)

Ove Dahl foran Politigården. To af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere, Ove Dahl (tidligere drabschef i Københavns Politi) og Kurt Kragh (tidligere drabschef i Rejseholdet) Ritzau Scanpix

Hør om de mest spektakulære sager: Drabschefen kommer til Gribskov

Foredrag Mandag 18. februar kl. 18.30 har du muligheden for at komme med til et foredrag med hele Danmarks tidligere drabschef Ove Dahl.

Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste og det værste. Denne aften tager han dig med tæt på nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Han kommer blandt andet omkring politiets efterforskning i samarbejde med kriminalteknikere, retsmedicinerne, pressen og offentligheden og slutter af med at fortælle om nogle sine sidste sager som drabschef.

Aftenen indledes med fællesspisning i Blistrup Medborgerhus på Helsingevej. Billetter af 200 kr. kan købes i kiosken i SuperBrugsen frem til 17. februar.

Kapp

Publiceret 18 February 2019 11:30

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp