Kirsten Steensberg er klar til at udstille på Frivilligcenter Græsted. Pressefoto

Kirsten Steensberg er klar til at udstille på Frivilligcenter Græsted. Pressefoto

Ny udstilling på frivillig-center

Kunst Kirsten Steensberg udstiller på Frivilligcenter Græsted. Derfor er der fernisering på frivilligcentret 1. Marts fra kl 16 til 17.30.

"I Kirsten Steensbergs billeder er der altid en lille fortælling med inspiration fra et foto, hun har taget eller en situation, som hun har oplevet, små humoristiske historier eller parafraser på kendte billeder eller fotografier.

Derfor er fortællingen om hendes papirklip og collager også historien om en masse steder, hvor hun har fundet spændende papir med strukturer og dekorationer, gamle kort, illustrerede nodehæfter, håndlavet bogbinderpapir med smukke mønstre og gamle plakater, som hun har pillet ned og bortført til atelieret. Kirsten Steensberg bor i hjertet af Nordsjælland og samler også her masser af inspiration," skriver Frivilligcenter Græsted i en pressemeddelelse.

Publiceret 15 February 2019 16:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp